Jeugdtoernooien

Ook deze zomer zijn er weer volop mogelijkheden om aan toernooien mee te doen voor de jeugd, zowel binnen als buiten de regio. Via onderstaande link kunnen jullie alle jeugdtoernooien vinden. Deze zijn eenvoudig te vinden door in de zoekbalk 'jeugd' in te voeren, vervolgens de postcode invoeren en de straal waarbinnen je wilt zoeken. Daarna bevestigen en de toernooien verschijnen in het scherm en inschrijven kan direct door op inschrijven te klikken. Let op, er verschijnen ook een aantal clubkampioenschappen die niet open staan voor spelers van andere verenigingen. Toernooi.nl (Toernooien) 

De categorie toernooien zijn ook allemaal te vinden op toernooi.nl. Voor de oudere jeugd met wedstrijd ervaring is het ook leuk om deel te nemen aan een van deze categorie toernooien, op basis van de speelsterktes die op jullie passen staan.

Voor de beginnende, jonge tennissers loopt nu het Worldtour programma Rood + Oranje en voor Groen is er de woensdag middag competitie. Daarnaast worden er ook dit jaar weer verschillende Rood, Oranje en Groen events georganiseerd waaraan jullie mee kunnen doen. Rood is op een miniveld, Oranje op driekwart veld, groen en geel op heel veld.

Alle informatie over Tenniskids is te vinden via de volgende link: Tenniskids.nl

Alle events zijn te vinden via de volgende link. De events in de buurt zijn te vinden door de postcode in te voeren en de straal waarbinnen je wilt spelen: Toernooi.nl (Tenniskids)

Als er nog vragen zijn over de toernooien of hulp nodig is bij het opgeven laat dat dan even horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag je trainer.

Veel plezier met de toernooien!

Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)
 Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)

Untitled 1