Training

Algemeen

Bij tennisvereniging R.E.O. is het mogelijk om tennisles te krijgen. Daarvoor moet je wel lid zijn (of worden) van de vereniging. De trainingen worden verzorgd door tennisschool noordenveld. De kosten worden apart in rekening gebracht en zijn niet in het bedrag voor het REO lidmaatschap begrepen!

Je kunt je opgeven voor een zomerseizoen en/of een winterseizoen:
- Het zomerseizoen bestaat uit 17 tennislesuren van 50 minuten.
- Het winterseizoen bestaat uit 20 tennislesuren van 50 minuten.

Download de Informatiebladen om alles te weten te komen over de mogelijkheden, tijdstippen en kosten van lessen / trainingen.

Informatieblad Zomertraining 2017

Een les wordt ingepland voor 50 minuten, zodat de trainer 10 minuten pauze heeft bij elke les. Omdat wij behalve over tien buitenbanen ook beschikken over drie hele mooie binnenbanen gaan de lessen bij REO ook bij slecht weer in principe door. Immers bij slecht weer ‘verhuizen’ de groepen naar binnen. Een groot voordeel t.o.v. veel andere tennisverenigingen! 

Wil jij je aanmelden voor training? Ga dan naar de volgende pagina (Aanmelden).

Maak kennis met tennis
Elk jaar is er in de maand april en/of mei een korte serie kennismakingslessen. Dit zijn 3 introductielessen van 1 uur, zowel voor jeugd als voor volwassenen. Als je besluit daarna door te gaan met tennissen is het nodig lid van REO te worden en zullen de trainers hun best doen je in een passende lesgroep te plaatsen.

Proeflessen
Het is voor kinderen mogelijk drie keer een proefles mee te draaien. De proeflessen voor de jeugd zijn gratis. Voor een proefles kun je het beste een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren naar de tijdstippen waarop dat mogelijk is. Vermeld daarbij ook de geboortedatum van het kind. Bellen kan ook naar 0657582993 .


Ook volwassenen kunnen als zij dat willen een keer een gratis proefles krijgen. Na de gratis proefles kun je een 3 vervolglessen afspreken in een groep. De kosten bedragen € 10,- per persoon. Je hoeft hiervoor nog geen lid te zijn van R.E.O. Om een afspraak te maken voor een proefles kun je het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0657582993.

Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)
 Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)

Untitled 1