Tennisschool Noordenveld

logo TSN 2016 NVHallo REO,

Vanaf 1 april worden de lessen in Roden verzorgd door tennisschool Noordenveld(TSN). TSN geeft ook les in Peize, Norg en Roderwolde.

Wij zijn 5 enthousiaste tennisleraren die elkaar gevonden hebben in een gezamenlijke tennisschool. We gaan kennis uitwisselen, we kunnen specialiseren, we gaan gemeentelijke evenementen organiseren, we gaan kringtrainingen verzorgen voor talenten, we gaan actief helpen met het werven van nieuwe leden en het behouden van de huidige.

Wie zijn wij?
Hoofdtrainer is Krijn. Krijn is al jaren het vertrouwde boegbeeld bij REO en trekker van onder andere kringtennis. Gymleraar en tennistrainer Joost zich onder meer met de jeugd bezighouden middels tenniskids. Winand is sinds 7 jaren fulltime bezig als tennisleraar en heeft ledenwerving als speerpunt. Deze winter zijn Ids en Sander aangesloten. Ids is student sportkunde en allround sportman, Sander is als Roner op weg naar de nationale top van tennis.

We gaan ons komende tijd nog verder bij jullie introduceren op papier en op en naast de baan. We hebben erg veel zin in de komende zomer! We wensen jullie een sportief 2017!

Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)
 Hosting en realisatie Wned.nl (Roden)

Untitled 1